Feest voor alle kinderen: vrijwilliger PR en Communicatie

Bij Stichting Nederland Wordt Beter zetten we ons in voor een inclusief Sinterklaasfeest. Eén van de manieren waarop we dit doen is met het project Feest Voor Alle Kinderen. Afgelopen jaar is met Feest Voor Alle Kinderen, en samenwerkingen met tientallen BNers en bedrijven als LUSH en Tony’s Chocolonely een geweldige campagne opgezet, waarbij we ook 1000 Sinterklaaspakketten aan de Voedselbank hebben kunnen doneren. Dit jaar willen we het nog groter aanpakken. We willen het aantal grote bedrijven waar we mee samenwerken laten groeien, en onze samenwerking effectiever aanpakken. Daarnaast werken we aan de campagne samen met het BKB-campagnebureau en DeGoedeZaak.

Daarom zijn we op zoek naar een vrijwilliger PR en Communicatie

Jij:

  • Hebt ± 2 uur per week tijd om te helpen, vanaf september ± 6 uur per week
  • Vindt het leuk om strategisch te werk te gaan om onze boodschap duidelijk en krachtig naar buiten te brengen
  • Bent initiatiefrijk, verbindend, en creatief
  • Kunt je goed vinden in de waarden van Nederland Wordt Beter

Wij:

  • Bieden een gezellige en betrokken community van vrijwilligers
  • Kunnen samen nog meer mensen bereiken die ons willen steunen!

Heb jij interesse? Stuur dan een mailtje met een korte motivatie en cv (niet verplicht) naar vrijwilligers@nederlandwordtbeter.nl

Door te mailen naar dit emailadres geef je toestemming aan Nederland Wordt Beter om jouw (persoons)gegevens veilig op te slaan. Jouw informatie wordt alleen gebruikt om contact op te nemen over de vrijwilligerspositie. Je kunt op elk moment weer je gegevens laten verwijderen.